Saturday, May 18, 2013

Power Toggles

Merhabalar,
Bu yazımda sizlerle hayatımı kolaylaştıran Power Toggles'dan bahsetmek istiyorum. Power Toggles, Android'in sunduğu wigdet'ları yeterli görmeyenlere ilaç gibi gelecek bir uygulama. Kendi wigdet'ınızı kendiniz tasarladığınız için ihtiyacınıza ve zevkinize göre tasarlama imkanı veriyor çünkü. Bu pratik kısayol tuşlarını ihtiyacınıza göre seçip işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ekleyebileceğiniz iki grup tuş var. İlk grup internet, müzik, ekran, donanım ile alakalı tuşlar. İkincisi ise telefonunuza indirdiğiniz uygulamaların kısayolları.


İlk grup tuşları özellikle telefonunu kurcalamaktan hoşlanmayan insanları memnun eden cinsten. Her seferinde üst paneli kullanmak veya orada aradığı özellikleri bulamayanlar için büyük kolaylık sağlıyor. Kablosuz, 3G, Bluetooth, GPS ve ses düğmelerine kolayca ulaşabilir, ekran ışığını ayarlayabilir, ekranı kilitleyip, telefonu kapatabilir ya da açık bıraktığınız uygulamalara erişebilirsiniz.


Ayrıca müzikseverleri de unutmamış bu akıllı uygulama. Ekrana yerleştireceğiniz çal/duraklat, ileri ve geri tuşları mevcut. Telefonunuza yüklediğiniz uygulamaların kısayollarının ekranda daha derli toplu durmasını istiyorsanız, Power Toggles'da bu seçenek de mevcut. En çok kullandığınız uygulamalardan bir şerit oluşturarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.


Uygulamanın bence en güzel özelliği yazdığınız wigdet'ların tasarımının tamamen size ait olması. Yazı tipini, rengini, boyutunu ve eklediğiniz tuşların yerini siz seçiyorsunuz. Bu tarz bedava uygulamalarda her taraftan fırlayan reklamların olmaması ve bataryayı verimli kullanması bence çok büyük artı. 

Google Play Notu: 4,7






No comments:

Post a Comment